Ghidul

pentru părinții ai căror copii își doresc să studieze în Marea Britanie îl găsiți aici.

8 Replies to "Ghidul"

gravatar

mcvoicu  on September 25, 2013

Buna ziua. As putea primi si eu numele firmei cu care ati lucrat aplicatia ? Multumesc.

gravatar

Dan Virtopeanu  on September 28, 2013

Buna ziua,

am trimis email.

gravatar

simona  on April 3, 2014

Buna Dane,
fiica mea este in clasa a XII-a si a fost acceptata la matematica – Londra. M-ar interesa si pe mine cu ce firma recomanzi rezolvarea imprimutului. Multumesc

gravatar

Dan Virtopeanu  on April 3, 2014

Buna Simona,

Daca a fost acceptata nu cred ca mai e nevoie sa cauti o firma. Formularul de imprumut de la statul britanic pentru studii este standard, poate fi completat fara asistenta deosebita. Daca nu te descurci da-mi un semn si te pun in contact cu cei cu care am colaborat noi pentru dosar si imprumut.

gravatar

Simona  on April 4, 2014

Multumesc. Atunci am s-o las sa se descurce in continuare singura, la fel ca pana acum… eu incerc doar s-o ‘veghez’ din umbra 🙂 si s-o sprijin. Vroiam sa-ti mai multumesc si pentru incurajarea ca matematica e o alegere buna. Daca mai ai putin timp… imi poti spune la ce suma sa ma astept pentru unul 1? (Londra, Imperial College)

gravatar

Simona  on April 4, 2014

Revin totusi… nu ma tem ca nu se descurca cu formularele de imprumut, ma gandeam ca e mai sigur sa fie trimise de catre o firma cat de cat cunoscuta, care se ocupa cu asa ceva. Nu as vrea sa risc acum… ca fara acest imprumut nu ne descurcam. Multumesc,

gravatar

george valceanu  on August 2, 2015

Buna ziua! As dori si eu datele de contact ale firmei cu care ati colaborat. Ma intereseaza pentru facultati in domeniul busness. Multumesc anticipat!!

gravatar

Andreea  on October 11, 2015

Buna seara. As dori si eu numele firmei ( date de contact) care v-a ajutat pentru aplicatia fiicei. Multumesc

Leave a Comment