5 motive pentru a nu rata Mobile Conference Romania

Posted on May 9, 2013, by , under Marketing, Mobile, Personal.

Peste o săptămână, în 16-17 mai, are loc cea de-a șasea ediție a Mobile Conference, un eveniment care acoperă trei conferințe: Mobile Marketing Forum, Mobile Training Academy și Mobile Apps Meet-up. Așa cum am menționat în titlu este un eveniment care nu trebuie ratat, m-am limitat la 5 motive care mi se par suficient de puternice.

1. Este cel mai complex eveniment din domeniu. Spre deosebire de Mobile Advertising Congress care s-a concentrat pe partea de publicitate pe mobil și de Mobilio care a fost dedicat aplicațiilor mobile, Mobile Conference abordează atât partea de mobile marketing, cât și cea de mobile apps cu subiecte extrem de interesante.

2. Este evenimentul de profil (am fost la toate cele 5 ediții de până acum) unde se află cele mai multe cifre utile din mobile marketing de pe piața locală, cu diverse studii de piață și studii de caz. Din acest punct de vedere mi se pare cea mai bună sursă de informare.

3. Anul acesta vom avea prima ediție a Mobile Awards. O idee bine venită prin care ies la lumină campaniile de marketing mobil derulate de companiile locale. Până acum acestea intrau în cel mai bun caz la categoria și altele incluse în competițiile destinate proiectelor online. Sunt 5 categorii de premii destinate marketingului mobil și 5 categorii de premii destinate aplicațiilor mobile, peste 70 de nominalizări și 28 de jurați. Cu un juriu atât de mare nu cred că ar trebui să existe vreo contestație 🙂

4. Un bun echilibru între invitații din alte țări și experții locali. Astfel putem avea o idee despre ceea ce se întâmplă în afară comparativ cu evoluția marketingului mobil de la noi. Dintre vorbitori, în afara celor doi cunoscuți specialiști locali (Bogdan Apostol și Maia Novolan) îl mai recomand în mod deosebit pe Samuel Portugal care vine cu o serie de studii de caz de succes care vor fi comunicate în premieră în România.

5. Este un eveniment cu tradiție. Aceasta înseamnă o formulă verificată, networking de calitate și, nu în ultimul rând, conținut de calitate. Îmi amintesc cum anul trecut, la finalul evenimentului, unul din participanți a venit să-mi mulțumească pentru recomandarea de a participa la Mobile Conference – era extrem de încântat de ceea ce aflase și cum interacționase în acea zi.

Participarea la Mobile Apps Meet-up este gratuită, în timp ce participarea la Mobile Marketing Forum costă doar 75 Euro. Detalii despre eveniment găsiți pe site-ul oficial, unde vă puteți și înscrie.

Ne vedem pe 16 mai la Mobile Conference România!

One Reply to "5 motive pentru a nu rata Mobile Conference Romania"

gravatar

Mobile Marketing Forum la editia cu numarul 7 | Dan Virtopeanu  on April 7, 2014

[…] se derula la Sinaia, ediția 4 cu audiență record, ediția 5 când am moderat 3 sesiuni din 4 și ediția 6 care a introdus și premiile Mobile Awards […]

Leave a Comment