Despre Samsung Galaxy S4

Posted on March 17, 2013, by , under Telecom.

Dincolo de ceea ce am declarat pentru Business24 la capitolul vânzări sunt 2 lucruri care îmi plac la el. Și cum nu le-am remarcat menționate în presa/blogurile de specialitate locale le prezint succint mai jos.

S Health software preinstalat care ajută la menținerea unui stil de viață sănătos și la monitorizarea sănătății și a mediului cu ajutprul unor senzori încorporați. Bonus monitorizarea somnului și activarea unor funcții specifice cu ajutorul unor accesorii. Sunt foarte curios să aflu mai multe pe această temă, mi se pare o mișcare de marketing pe termen lung. Aplicațiile smartphone din categoria de monitorizare a sănătății și fitness s-au dovedit destul de populare iar despre impactul M Health am scris recent.

Cititor de coduri de bare tradiționale încorporat. Informația nu am văzut-o în comunicatul oficial de la noi, ea a apărut aici. Nu este nimic spectaculos, am văzut o astfel de aplicație dezvoltată de un amic acum 2 ani de zile, dar faptul că este încorporată permite transformarea lui Galaxy SIV într-un echipament de POS – mai trebuie o imprimantă portabilă conectată prin bluetooth și avem o soluție la cheie.

La capitolul vânzări, așa cum îi spuneam lui Emilian, Samsung Galaxy SIV nu cred că va prinde la fanii Apple, dar va avea mai mult succes decât iPhone 5 la cei care își propun să cumpere pentru prima oară un smartphone de top. Așteptăm cifrele 🙂

Leave a Comment