Ofer o invitatie gratuita la Mobile Marketing Conference

Posted on May 3, 2012, by , under Marketing, Telecom.

Cel mai important eveniment local dedicat marketingului mobil va avea loc săptămâna viitoare, pe 10 mai, la hotelul Howard Johnson din București. Ajuns la cea de-a cincea ediție – ce repede trece timpul 🙂 – are un program extrem de atractiv. Capul de afiș îl reprezintă cei 3 speakeri străini invitați: Terence Eden (InMobi), Andreas Jakl(Nokia Developer) și Olga Getsko (Aurasma), și studiul Unlock Research “Reteta unei aplicatii smartphone de succes”. Bogdan Apostol a pregătit o prezentare a pieței de SMS marketing în România care nu trebuie ratată, Maia Novolan va vorbi despre Best Practices in Mobile Marketing, iar în partea a doua sunt studii de caz, pe care eu le consider foarte utile (cele despre coduri QR sunt extrem de interesante). Vor fi și prezentări pe zona de tehnologie: NFC și Augmented Reality, despre care am scris regulat pe acest blog. Dezvoltatorii de aplicații pentru mobil vor avea sesiuni de prezentări dedicate în cadrul MobileApps Meet Up.

Sper că v-am trezit interesul pentru acest eveniment unic, programul complet îl găsiți aici. Pentru cititorii acestui blog organizez un concurs în care ofer o invitație gratuită la eveniment. Modul de participare este foarte simplu: vă invit să-mi spuneți de ce credeți că marketingul mobil vă poate ajuta în acțiunile de marketing ale companiei unde vă derulați activitatea. O puteți face printr-un comentariu la acest articol, pe Facebook sau pe email pentru cei mai timizi (adresa mea de email o găsiți în pagina “despre”) până pe 8 Mai.

Mobile Marketing Conference este organizat de Evensys (care a avut amabilitatea să pună această invitație la dispoziție) cu ajutorul Nokia, Syscom Digital si Voxline. Ne vedem săptămâna viitoare la eveniment!

3 Replies to "Ofer o invitatie gratuita la Mobile Marketing Conference"

gravatar

Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Cateva stiri scurte de mai, cu bataie in iunie  on May 3, 2012

[…] A doua zi, pe 10 mai, are loc Mobile Marketing Conference. Puteti castiga chiar si o invitatie gratuita pe blogul lui Dan […]

gravatar

Andrei Blaj  on May 3, 2012

Ca dezvoltator de aplicatii mobile, marketingul mobil ma ajuta sa ajung la potentialii mei clienti in cel mai bun mediu pentru noi, pe mobilul lor. Practic suntem la un click distanta de o vanzare 🙂

gravatar

Dan Virtopeanu  on May 9, 2012

Multumesc pentru comentariu. Invitatia a ajuns la unul din participantii pe email (nu stiu de ce cititorii acestui blog prefera emailul, in locul acestui formular). Succes in continuare!

Leave a Comment