Twitter stiri

Posted on October 11, 2011, by , under Internet, Marketing, Telecom.

Câteva articole pe care le-am împrăștiat pe Twitter, dar care merită menționate și pe blog.

Sony intenționează să preia controlul asupra producătorului de telefoane mobile Sony Ericsson. O decizie inspirată de succesul celor de la Samsung și HTC (pe zona de smartphone) și care e obligatorie. Vânzările de telefoane mobile au depășit criza, mai ales cele inteligente și loc de creștere mai este suficient, mai ales că partea de amuzament prin jocuri migrează dinspre console înspre smartphone.

Magazinele tradiționale încep să se ajute de smartphones în eforturile de creștere a vânzărilor. Inițiativa e în State, inspirată după succesul Tesco în Coreea de Sud – nu cred că mai trebuie să dau link despre campania derulată la metrou 🙂

Dacă laptopul de 100 USD pentru țările slab dezvoltate a întârziat să apară, în India avem tableta de 35$. Prețul e pentru studenți ceilalți o pot cumpăra cu 61 USD și se caută o soluție pentru tableta care să coste mai puțin de 10 USD.

Nu în ultimul rând, AdAge publică rezultatele unui studiu din care rezultă că momentul de noutate în reclamele pe mobil a fost depășit. Prin urmare reclamele prost făcute au rezultate negative asupra brandului și intențiilor de cumpărare. De altfel diferențele de performanță între reclamele bine făcute și cele proaste sunt spectaculoase. De remarcat că au avut peste 100000 de persoane care au participat la studiu.

One Reply to "Twitter stiri"

gravatar

Pe scurt despre Lumea SEO PPC, Sony Ericsson si BlackBerry Tag | Dan Virtopeanu  on October 28, 2011

[…] de telefoane mobile Sony Ericsson – o mișcare bună după cum am comentat acum 2 săptămâni. O analiză bună despre tranzacție citiți pe […]

Leave a Comment