Cum sunt folosite smartphone de catre americani

Posted on September 27, 2011, by , under Telecom.

Dacă tot am aflat ieri că în continuare numărul de telefoane smartphone nu a depășit 10% din totalul telefoanelor de la noi, haideți să vedem la ce sunt folosite aceste telefoane prin alte părți (în afară de apeluri):
– 92% trimit mesaje sms și fac poze (asta înseamnă că vom vedea camere foto tot mai performante instalate pe telefoane)
– 84% navighează pe internet
– 76% accesează emailul
– 69% descarcă aplicații și 64% se joacă

Mai multe informații în infograficul de mai jos. Evident că sunt diferențe între US și România (așa cum am văzut ieri într-o prezentare Orange cu obiceiuri de consum în 5 țări), dar nu cred că sunt prea mari – la rețele sociale cred că stăm mai bine, cât despre muzică, văd că nu se menționează nimic.

Smartphone Usage Infographic
Source: Tatango Mass Text Messaging

One Reply to "Cum sunt folosite smartphone de catre americani"

gravatar

Deio  on October 1, 2011

Bine ca s-a folosit un Iphone si icoane IOS. Nu cumva sondajul s-a facut pe telefoane Apple exclusiv? Smartphone-urile si-au pierdut pe undeva originea, acum sunt adevarate computere personale si producatorii nu mai pun accent pe autonomie (battery life) si eficienta, ci performanta in exces si tot felul de dotari care fac si un laptop sa fie invidios.
Eu sincer as prefera o tableta cu baterie mare care sa fie si telefon, cu casca bluetooth, decat un smartphone mai scump ca un laptop.

Leave a Comment