The Insider’s Guide to Mobile un ebook gratuit din partea lui Tomi Ahonen

Posted on December 17, 2010, by , under Personal, Telecom.

L-am descoperit pe Tomi Ahonen acum mai bine de doi ani când am citit Mobile the 7th Mass Media (o carte care nu ar trebui să lipsească din biblioteca nici unui antreprenor sau om de marketing). Anul trecut l-am întâlnit la Forum Oxford și am petrecut câteva ceasuri împreună discutând despre viitorul telefoniei mobile, înregistrând și o serie de interviuri publicate pe mobilemarketer.ro . La ediția din 2009 a Mobile Marketing Conference invitatul din Cehia a susținut o prezentare bazată pe conceptul mobilul al șaptelea mass media, Tomi fiind citat destul de frecvent, iar la seminariile despre marketing mobil am cel puțin un studiu de caz din altă carte a lui Tomi (Mobile Advertising Pearls).

De la întâlnirea de la Oxford am păstrat constant legătura cu Tomi, am mai cumpărat alte patru cărți scrise de el (Communities dominate brands, care este și titlul blogului său, este de asemenea o carte foarte bună care îți schimbă perspectivele despre ce înseamnă brandul în secolul XXI), îi urmăresc blogul și schimbăm din când în când idei. La Forum Oxford am avut ocazia să întâlnesc și alți specialiști extraordinari în domeniul telefoniei mobile, însă nici unul dintre ei nu reușește să intuiască atât de bine ca Tomi încotro ne va duce această tehnologie. Mai mult, Tomi este sursa numărul unu de informații în acest domeniu, fiind citat frecvent de toți cei care înțeleg în detaliu industria de telefonie mobilă.

Am ales această introducere un pic mai lungă cu ocazia unui eveniment cu totul special: prima carte scrisă de Tomi Ahonen pe care o pune la dispoziție cu titlu gratuit. Este în versiune beta, versiunea finală va apare la începutul lui ianuarie, dar nu am rezistat tentației de a o descărca și o răsfoi – are peste 300 de pagini, nu e o carte pe care să o parcurg într-o zi 🙂 Mai multe despre carte și despre motivația lui Tomi de a oferi această lucrare aniversară (este cea de-a zecea carte scrisă de el) găsiți pe blogul său.

Vă recomand să nu ratați această oportunitate de a descărca gratuit The Insider’s Guide to Mobile pentru că sunt convins că vă va oferi noi perspective ale potențialului telefoniei mobile. Mai jos aveți un scurt preview. Lectură plăcută!

Leave a Comment